вересня 04, 2024  

Волонтери PepsiCo та партнерських компаній зібрали 800 продовольчих наборів для українських родин

Волонтери PepsiCo та партнерських компаній зібрали 800 продовольчих наборів для українських родин

У межах корпоративної програми «Кожна посмішка важлива» компанія PepsiCo продовжує свою волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку українських сімей, які потребують допомоги. Нещодавно відбувся черговий захід зі збору продовольчих наборів довготривалого зберігання, який об'єднав волонтерів PepsiCo з партнерами з провідних медіа та маркетингових агентств України: OMD Group, Promodo, Vivid, Better Svit, OMG agency, BrainTank.

Завдяки спільним зусиллям було зібрано 800 продовольчих наборів, які вже скоро будуть передані українським родинам з числа внутрішньо переміщених осіб. Набори спрямовуються на підтримку сімей із постраждалих від війни регіонів, зокрема Херсонської, Миколаївської, Донецької, Луганської, Харківської, Сумської, Чернігівської та Київської областей. Зазвичай, одного такого набору достатньо, щоб забезпечити три особи продуктами на три тижні, що значно урізноманітнює їхній раціон та забезпечує необхідним харчуванням.


«Цього року волонтери PepsiCo досягли найкращих результатів серед наших партнерів у напрямку корпоративного волонтерства. Лише з березня по серпень 2024 року було зібрано майже 50 тонн продовольчих наборів. Уся ця допомога спрямована на підтримку родин, які постраждали від війни», – зазначає Андрій Береговий, співзасновник та CEO благодійної організації Ukrainian Food Foundation.

Збір наборів здійснювався на базі підземного продовольчого терміналу, створеного за фінансової підтримки PepsiCo Foundation у співпраці з благодійною організацією Food Foundation UA. Цей термінал відіграє важливу роль у реалізації ініціативи корпоративного волонтерства, дозволяючи ефективно організовувати та зберігати допомогу для родин, які найбільше її потребують.

PepsiCo висловлює вдячність партнерам, які долучилися до цієї ініціативи, та всім волонтерам, які працюють заради добрих справ. 

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo — один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв. В Україні компанія має три підприємства: два виробничі комплекси в Миколаївській області з виробництва снеків та напоїв, та молокопереробний завод у Київській області, де зараз виробляється дитяче харчування, молочна продукція та соки.

Компанія посідає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції з брендами «Сандора» та «Садочок». До портфеля компанії входять газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea. На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, Cheetos, Doritos. PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з торговими марками «Чудо», «Слов’яночка», «Марійка» та дитячого харчування «Агуня».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua.