червня 10, 2024  

PepsiCo провела волонтерський захід для дітей співробітників

Компанія PepsiCo провела волонтерський захід для дітей співробітників з нагоди Дня захисту дітей

В межах волонтерської ініціативи «Кожна Посмішка Важлива», з нагоди Дня захисту дітей, компанія PepsiCo Україна організувала захід для дітей співробітників.

У святі взяли участь 40 дітей різного віку. Наймолодшому волонтеру було 3 роки, а найстаршій волонтерці - 16 років. Діти з ентузіазмом збирали продовольчі набори, які включали соки «Садочок» та «Агуня» виробництва компанії PepsiCo, іграшки та солодощі. Загалом було зібрано 350 наборів для дітей, які вимушено покинули свої домівки.

Цей захід став не лише чудовою нагодою для дітей співробітників PepsiCo відчути себе частиною великої родини, а й продемонстрував, як важливо залучати молоде покоління до волонтерської діяльності, розвиваючи в них почуття відповідальності та співчуття.

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo — один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв. В Україні компанія має три підприємства: два виробничі комплекси в Миколаївській області з виробництва снеків та напоїв, та молокопереробний завод у Київській області, де зараз виробляється дитяче харчування, молочна продукція та соки.

Компанія посідає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції з брендами «Сандора» та «Садочок». До портфеля компанії входять газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea. На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, Cheetos, Doritos, «Хрумteam». PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з торговими марками «Чудо», «Слов’яночка», «Марійка» та дитячого харчування «Агуня».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua