серпня 14, 2024  

PepsiCo відновила виробництво Lipton Ice Tea в Україні

PepsiCo відновила виробництво Lipton Ice Tea в Україні

Літо – пора тепла, сонця та свіжих напоїв, які дарують прохолоду і чудовий смак. Саме в цей період PepsiCo повідомляє про відновлення місцевого виробництва Lipton Ice Tea в Україні.

Відтепер холодний чай Lipton саме українського виробництва можна знайти на полицях магазинів. Наразі шанувальники цього напою можуть скуштувати такі смаки, як персик, маракуйя, лимон та зелений чай.

Насолоджуйтеся моментами літа разом з холодним чаєм Lipton Ice Tea українського виробництва.

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo — один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв. В Україні компанія має три підприємства: два виробничі комплекси в Миколаївській області з виробництва снеків та напоїв, та молокопереробний завод у Київській області, де зараз виробляється дитяче харчування, молочна продукція та соки.

Компанія посідає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції з брендами «Сандора» та «Садочок». До портфеля компанії входять газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea. На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, Cheetos, Doritos. PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з торговими марками «Чудо», «Слов’яночка», «Марійка» та дитячого харчування «Агуня».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua.