червня 21, 2024  

Pepsi Electric: встигніть насолодитися новинкою цього літа!

Pepsi Electric: встигніть насолодитися новинкою цього літа!

Бренд Pepsi презентує новинку - Pepsi Electric.

Pepsi Electric вирізняється яскравим синім кольором, який миттєво привертає увагу. Окрім цього, у новинці поєднується класичний освіжаючий смак з нотками цитрусу, створюючи незабутній мікс для ваших смакових рецепторів. А завдяки зручному формату пляшки 0.5 літра, напій зручно брати з собою на прогулянку, в дорогу або на пляж.

Літо – найочікуваніший сезон року, яким кожен прагне встигнути насолодитися, тож встигніть спробувати лімітовану новинку Pepsi Electric та зробіть своє літо ще більш яскравим і незабутнім.

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo — один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв. В Україні компанія має три підприємства: два виробничі комплекси в Миколаївській області з виробництва снеків та напоїв, та молокопереробний завод у Київській області, де зараз виробляється дитяче харчування, молочна продукція та соки.

Компанія посідає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції з брендами «Сандора» та «Садочок». До портфеля компанії входять газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea. На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, Cheetos, Doritos, «Хрумteam». PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з торговими марками «Чудо», «Слов’яночка», «Марійка» та дитячого харчування «Агуня».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua