вересня 26, 2024  

Благомай HUB: рік турботи про дітей

Благомай HUB: рік турботи про дітей

У чому проблема?

Повномасштабна війна дуже сильно змінила життя українських підлітків. Згідно опитування майже 40% молоді у зв'язку з війною відчуває страх за життя та здоров'я – своє та близьких. Багато з них заявляють про хвилювання через невизначеність майбутнього, переїзд в інші країни та міста, а також через перебої з електроенергією та брак можливостей.

Яке рішення?

Благомай HUB – це інструмент для створення можливостей та захисту дітей із вразливих груп населення. Проєкт має на меті надати молоді шанс відчути себе захищеними та забезпечити їм ресурси для психологічної підтримки, розвитку особистості та лідерства. Цільова аудиторія проєкту — підлітки віком від 13 до 18 років із вразливих груп населення.

Це включає дітей з дитячих будинків, інтернатів, малозабезпечених та внутрішньо переміщених сімей. Відвідування та навчання у Благомай HUB для дітей є абсолютно безкоштовним.

В серпні Благомай HUB відзначив свою першу річницю. За цей час команда простору досягла вражаючих результатів і створила справжню спільноту, де кожна дитина може розвиватися та реалізувати свій потенціал.

За рік існування Благомай HUB став домом для понад 5 500 дітей. Було проведено 276 особистих консультацій з психологом. За участі 212 лекторів було проведено понад 600 різноманітних заходів, від інтерактивних лекцій та майстер-класів до спортивних змагань, творчих студій та консультацій з психологом. Особливу увагу було приділено розвитку soft skills: лідерству, командній роботі, розвитку критичного мислення та емоційному інтелекту.

Як це працює?

Що робить Благомай HUB особливим?

  • Індивідуальний підхід: кожна дитина отримує можливість розвиватися відповідно до своїх інтересів та потреб.
  • Досвідчені ментори: ментори – це фахівці з різних галузей, які здатні запалити в дітях бажання до навчання та відкриття нового.
  • Сучасна інфраструктура: Благомай HUB обладнаний усім необхідним для комфортного навчання та проведення дозвілля.
  • Партнерство з бізнесом: співпраця з компаніями дозволяє нам забезпечити якісне проведення заходів та надавати дітям додаткові можливості.

Результати роботи:

  • Збільшення мотивації до навчання: діти, які відвідують Благомай HUB, демонструють високі результати та проявляють більший інтерес до навчання.
  • Розвиток творчих здібностей: заняття в нашому центрі допомагають дітям розкрити свій творчий потенціал і знайти нові хобі.
  • Формування лідерських якостей: програми Благомай HUB сприяють розвитку лідерських якостей та впевненості в собі.
  • Створення дружньої спільноти: діти, які відвідують простір знайшли нових друзів і відчувають себе частиною великої родини.

Простір відкрила команда Благодійного фонду «Благомай», за фінансового сприяння PepsiCo Foundation, які підтримують освітні ініціативи для українських дітей.

Простір знаходиться за адресою: Київ, вул. Велика Васильківська, 72, БЦ Олімпійський, 13 поверх.

Джерело: https://rubryka.com/2024/09/24/blagomaj-hub-rik-turboty-pro-ditej/

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo — один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв. В Україні компанія має три підприємства: два виробничі комплекси в Миколаївській області з виробництва снеків та напоїв, та молокопереробний завод у Київській області, де зараз виробляється дитяче харчування, молочна продукція та соки.

Компанія посідає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції з брендами «Сандора» та «Садочок». До портфеля компанії входять газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea. На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, Cheetos, Doritos. PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з торговими марками «Чудо», «Слов’яночка», «Марійка» та дитячого харчування «Агуня».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua.