1. Головна
  2. Про компанію
    1. Історія PepsiCo
    2. PepsiCo в Україні
    3. Місія та бачення компанії
    4. Цінності та філософія
    5. Наші лідери
    6. Кодекс поведінки
    7. Телефон довіри
    8. Контакти
  3. Відповідально до мети
    1. Продукти
    2. Планета
    3. Люди
  4. Бренди
    1. Напої
    2. Соки
    3. Молочна продукція
    4. Снеки
    5. Дитяче харчування
  5. Медіа
    1. Новини
    2. Контакти для ЗМІ
  6. Кар'єра
    1. Чому варто працювати у PepsiCo
    2. Вакансії
Search PepsiCo
Media_2.png
Поділитися:
Ще |

Головна » Медіа » Новини

Педіатри перевірили та рекомендують «Агушу»

03.11.2014

«Завод Агуша» з першого дня своєї роботи гостинно зустрічає не лише мам із дітками з усієї України, а й дитячих лікарів – 1 655 педіатрів з різних міст України побували на нашому виробництві. Нещодавно була проведена екскурсія для медичних працівників відомих приватних клінік нашої країни: «Добробут», «Інто-Сана», «Євролаб» та інших.

Фахівці одностайно відзначили стерильні умови на нашому виробництві, які є вкрай важливими при виготовленні дитячого харчування.

Своїми враженнями про відвідування «Заводу Агуша» поділилась лікар-педіатр медичної мережі «Добробут» Світлана Горобевич: «Найбільше мене вразило те, що «Завод Агуша» – це виробництво замкнутого циклу. Мене вразили багато технологічних процесів: використання бактофуги, дезінфекція за допомогою ультрафіолетового випромінювання, мінімізований людський фактор та інші. Я 15 років відповідала за роботу дитячої кухні, тому мені є з чим порівнювати. Тетяна Семенець, адміністратор дитячої клініки «Добробут»Для мене, як для педіатра, головне – якість та безпека. В якості продукції «Агуша» за кілька років використання я переконалась, а після екскурсії – повністю впевнилась у безпеці цього дитячого харчування».

Схожу думку висловила й Тетяна Семенець, адміністратор дитячої клініки «Добробут»: «Я була приємно здивована, наскільки якісно все обробляється, миється, дезінфікується. «Завод Агуша» – це виробництво, яке не шкодить екології довкілля».

Високого рівня стерильності можна досягти, у першу чергу, завдяки сучасним технологіям та устаткуванню. Використання останнього дозволяє мінімізувати людський фактор на виробництві та досягти чудової якості продукції, зберігши усі корисні властивості молока. Це дуже важливий нюанс, адже навіть клінічно здорові діти у ранньому віці можуть мати нестачу таких необхідних зростаючому організму вітамінів.

педіатр Світлана ГоробевічСвоїм досвідом у цьому питанні поділилась педіатр Світлана Горобевіч: «Іноді у моїх пацієнтів 9 – 10-ти місяців від народження, які не вживають кисломолочну продукцію, присутній дефіцит кальцію та вітаміну D. І для заповнення цього дефіциту необхідно обрати адаптований продукт, який би добре засвоювався саме дитячим організмом. Тому я вже близько двох років раджу батькам вводити у раціон малят «Агушу». Після екскурсії я дізналася, що при виробництві дитячого харчування «Агуша» зберігаються молочні білки альбумін та глобулін, а також у нього додані вітамінні комплекси. Я переконалася, що «Завод Агуша» – це спеціалізоване та повністю безпечне виробництво дитячого харчування».

Своєю думкою щодо приготування кисломолочних продуктів вдома поділився фахівець по роботі з клієнтами клініки «Добробут» Олександр Колесов: «Навряд чи вдома можна досягти тих самих умов, що й на спеціалізованому виробництві. По-перше, це дотримання температурних режимів, а по-друге – стерильності. Немає впевненості, що у молоко не потрапили ті чи інші мікроорганізми. Безумовно, краще придбати якісне дитяче харчування, аніж готувати його вдома, адже здоров'я дитини – це найголовніше».

Таким чином, медичні працівники зійшлися на думці, що вдома неможливо відтворити умови виробництва дитячого харчування та забезпечити належний контроль якості продукції.

«Завод Агуша» – наші двері відкриті для усіх мам з маленькими дітьми та педіатрів!