1. Головна
  2. Про компанію
    1. Історія PepsiCo
    2. PepsiCo в Україні
    3. Місія та бачення компанії
    4. Цінності та філософія
    5. Наші лідери
    6. Кодекс поведінки
    7. Телефон довіри
    8. Контакти
  3. Відповідально до мети
    1. Продукти
    2. Планета
    3. Люди
  4. Бренди
    1. Напої
    2. Соки
    3. Молочна продукція
    4. Снеки
    5. Дитяче харчування
  5. Медіа
    1. Новини
    2. Контакти для ЗМІ
  6. Кар'єра
    1. Чому варто працювати у PepsiCo
    2. Вакансії
Search PepsiCo
Media_2.png
Поділитися:
Ще |

Головна » Медіа » Новини

«Завод Агуша». Схвалено мамами

31.10.2014

«Завод Агуша» – одне з небагатьох в Україні виробництв дитячого харчування, яке завжди відкрите для своїх споживачів. Вже понад 1500 мам та діток різного віку відвідали спеціалізоване виробництво дитячого харчування «Агуша». Після побаченого на екскурсії мами у своїх відгуках із впевненістю кажуть «Я схвалюю «Агушу»! Екскурсія на завод – це не лише освітня програма для споживачів дитячого харчування, але й свято для всієї родини.

Продукція «Агуша» – якісне та безпечне дитяче харчування, яке допомагає діткам зростати здоровими, сильними та енергійними. «Завод Агуша» є завжди відкритим для своїх споживачів, адже для кожної мами дуже важливо знати, що її малюк отримує все найкраще. Виробничий процес на «Заводі Агуша» організований за європейськими технологіями з використанням сучасного та якісного обладнання. Особлива увага на виробництві приділяється створенню стерильних умов та антибактеріальній обробці сировини для виготовлення дитячого харчування. Багато учасниць екскурсій вперше дізналися про сучасну технологію очищення молока у бактофузі, яка допомагає усунути мікробні клітини, зберігши корисні властивості молока. Це робить кисломолочну продукцію «Агуша» безпечною навіть для наймолодших споживачів.

«На екскурсії я дізналася, що таке бактофуга. Це дійсно сучасне обладнання, яке з'явилося на «Заводі Агуша» у 2012 році. За допомогою бактофуги знищується до 99% мікробів», – зазначила Маргарита Картошкіна, мама сина Михайла.

Agusha     Agusha

Також мами гідно оцінили автоматизацію усіх технологічних процесів на виробництві. На «Заводі Агуша» людський фактор зведений до мінімуму, а кожна партія продукції ретельно перевіряється технологами. Мами активно цікавляться якістю сировини для виробництва кисломолочної продукції та фруктовими наповнювачами, які входять до її складу. Молоко для продукції ТМ «Агуша» постачається з еко-ферми «Агроекологія» та надходить на виробництво через спеціальне приймальне відділення. Фруктові складові для сирків та йогуртів піддаються сучасному процесу шокового замороження, що дозволяє зберегти корисні речовини у фруктах та ягодах.

«Я в захваті від екскурсії. Дізналася дуже багато нового і пізнавального. Наприклад, для мене стало відкриттям, що дитяче харчування роблять з екстрамолока», – каже Юлія Григоренко, мама двох дітей.

Agusha     Agusha

Виробничі процеси вражають не лише мам, а й дітей: їм дуже цікаво спостерігати за тим, як продукція розливається по упаковках та переміщується по конвеєру. Аби зробити екскурсію ще більш пам’ятною для маленьких відвідувачів, для них проводиться дегустація продукції «Агуша» прямо з заводу, а після – насичена розважальна програма. Щасливі посмішки дітей та слова схвалення від мам – це те, що зворушує до глибини душі під час заходу.

«Я обираю виробниче дитяче харчування і не готую кисломолочну продукцію вдома. «Агушу» даю дитині з 6-ти місяців. Мені «Агуша» подобається і за консистенцією, і за смаком», – розповідає Ірина Головата, мама двох дітей.

Agusha

Торгова марка «Агуша» піклується про кожного свого споживача та розуміє, наскільки важливо для мам бути впевненими у якості дитячого харчування. Саме тому зовсім скоро галерея «Заводу Агуша» знову наповниться допитливими дітками та уважними мамами, які зможуть переконатися у безпеці, натуральності та високій якості продукції ТМ «Агуша».