1. Головна

Головна » Медіа » Новини

Компанія PepsiCo Україна у рейтингу кращих роботодавців України 2021

13.12.2021

PepsiCo серед трьох найкращих роботодавців України 2021 у галузі харчової промисловості за версією журналу «Фокус». Редакція журналу ініціювала складання рейтингу, спостерігаючи поступове відновлення української економіки та зростаючу конкуренцію між роботодавцями за кращі таланти на ринку. Рейтинг складено за участі найкращих спеціалістів HR сфери України, консультантів та керівників компаній - запрошених експертів журналу.

Експерти оцінювали 71 компанію по бальній системі від 1 до 10, де 10 балів – найвища оцінка. Вони враховували офіційність працевлаштування, можливості для руху кар’єрними сходами, наявність навчання чи тренінгів, середній рівень заробітної плати, програми стажування для студентів, відгуки співробітників компаній тощо. Найкращими було визнано 39 компаній у 13 галузях економіки.

«Бути топ-роботодавцем – це честь та відповідальність. Наша компанія докладає всіх зусиль, щоб співробітники почувалися безпечно, мали гідні умови праці, мотивацію та пишалися роботою в PepsiCo. Ми пропонуємо гнучкий графік роботи, конкурентну зарплатню, соціальний пакет, навчальні програми та коучинг, а також можливість стати частиною соціальних проєктів, які змінюють країну та світ», - коментує керівниця відділу корпоративних комунікацій PepsiCo Україна Аліна Матківська.

Про компанію PepsiСo

Споживачі щодня обирають продукти компанії PepsiCo більш ніж мільярд разів у понад 200 країнах та територіях в усьому світі. У 2020 році обсяг чистої виручки компанії PepsiCo склав понад 70 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфелю продуктів харчування та напоїв, який включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker, Tropicana та SodaStream.

Компанія випускає широкий асортимент смачних продуктів харчування і напоїв, включаючи 23 бренди, орієнтовні щорічні роздрібні продажі кожного з яких приносять більш ніж 1 мільярд доларів. Компанія PepsiCo прагне бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування і напоїв, керуючись принципом «Перемагати відповідально». Принцип «Перемагати відповідально» відображає наше прагнення до сталого розвитку на ринку та втілення цієї мети в усі аспекти нашої комерційної стратегії та брендів. Більше інформації на сайті www.pepsico.com.

Про PepsiСo в Україні

PepsiСo – один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв, представлена компаніями ТОВ «Сандора» і ПрАТ «Вімм-Білль-Данн Україна».

Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора» та «Садочок». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, «Хрусteam», Cheetos. PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша». Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua.

Джерело: www.focus.ua