1. Головна
    1. Непрямі закупівлі
Ще |

Головна » Медіа » Новини

Яскрава новинка від бренду Lay’s -«Манго Чилі Чатні»

10.11.2021

PepsiCo_LaysNEW_20211110.jpg

Бренд Lay’s продовжує дивувати своїх прихильників смачними новинками та вривається в сезон осінь-зима з новим апетитним смаком чипсів Lay’s «Манго Чилі Чатні»!

Манго Чилі Чатні – це страва індійської кухні, що готується спеціально до свят.

Спробувати новинку може кожен охочий, адже цієї осені вона з’явилася у продажі по всій країні. А для додаткового привернення уваги споживачів у листопаді стартує ТБ- та діджитал-підтримка запуску.

Спробуйте яскраву новинку від Lay’s «Манго Чилі Чатні», з нею будь-яка вечірка заграє новими кольорами.

Про компанію PepsiСo

Споживачі щодня обирають продукти компанії PepsiCo більш ніж мільярд разів у понад 200 країнах та територіях в усьому світі. У 2020 році обсяг чистої виручки компанії PepsiCo склав понад 70 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфелю продуктів харчування та напоїв, який включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker, Tropicana та SodaStream.

Компанія випускає широкий асортимент смачних продуктів харчування і напоїв, включаючи 23 бренди, орієнтовні щорічні роздрібні продажі кожного з яких приносять більш ніж 1 мільярд доларів. Компанія PepsiCo прагне бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування і напоїв, керуючись принципом «Перемагати відповідально». Принцип «Перемагати відповідально» відображає наше прагнення до сталого розвитку на ринку та втілення цієї мети в усі аспекти нашої комерційної стратегії та брендів. Більше інформації на сайті www.pepsico.com.

Про PepsiСo в Україні

PepsiСo – один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв, представлена компаніями ТОВ «Сандора» і ПрАТ «Вімм-Білль-Данн Україна».

Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора» та «Садочок». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, «Хрусteam», Cheetos. PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша». Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua.