1. Головна

Корисна новинка для малечі – лінійка «Агуша» без доданого цукру

19.10.2021

PepsiCo_AGU_WWP_20211019.jpg

У лінійці продукції нашого бренду дитячого харчування «Агуша» з’явилася сенсаційна новинка – фруктовий сирок та білакт із фруктовим смаком.

Фруктовий білакт без цукру- це абсолютна новинка на українському ринку дитячого молочного харчування.

Користь – один із основних критеріїв мам, які обирають молочне харчування для своїх малюків. І саме користь, а також бездоганний смак, лягли в основу унікальної розробки від бренду «Агуша». Понад 90% матусь (за результатами споживчого тесту 2020 Ipsos) вподобали ідею молочного дитячого харчування з повною відсутністю доданого цукру та готові придбати його для своєї малечі.

Кампанію по виходу нового продукту на ринок бренд підтримує рекламою на телебаченні, в мережі Інтернет, у соціальних мережах, у точках продажу та яскравим дизайном, що вирізнятиме лінійку без цукру серед інших.

«Агуша» - схвалено мамами України!

Про компанію PepsiСo

Споживачі щодня обирають продукти компанії PepsiCo більш ніж мільярд разів у понад 200 країнах та територіях в усьому світі. У 2020 році обсяг чистої виручки компанії PepsiCo склав понад 70 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфелю продуктів харчування та напоїв, який включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker, Tropicana та SodaStream.

Компанія випускає широкий асортимент смачних продуктів харчування і напоїв, включаючи 23 бренди, орієнтовні щорічні роздрібні продажі кожного з яких приносять більш ніж 1 мільярд доларів. Компанія PepsiCo прагне бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування і напоїв, керуючись принципом «Перемагати відповідально». Принцип «Перемагати відповідально» відображає наше прагнення до сталого розвитку на ринку та втілення цієї мети в усі аспекти нашої комерційної стратегії та брендів. Більше інформації на сайті www.pepsico.com.

Про PepsiСo в Україні

PepsiСo – один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв, представлена компаніями ТОВ «Сандора» і ПрАТ «Вімм-Білль-Данн Україна».

Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, «Хрусteam», Cheetos. PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша». Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua.