1. Головна
    1. Непрямі закупівлі
Ще |

Головна » Медіа » Новини

Бренд Sandora увійшов в ТОП-30 успішних українських брендів за версією редакції журналу «Власть денег»

06.10.2021

PepsiCo_Sandora25_20211006.jpg

Бренд Sandora увійшов до рейтингу журналу "Власть денег", присвячений найуспішнішим і популярним українським брендам, що зіграли істотну роль в економічному розвитку України. Рейтинг ґрунтується на відомостях з різних відкритих джерел та думках галузевих експертів.

У рейтингу редакцією відзначені: висока якість продукції, використання відбірної сировини, а також інноваційні технології виробництва ТМ Sandora. І звичайно ж - прихильність споживачів.

Також в цьому році наш бренд Sandora удостоєний статусу «Найсильніший соковий бренд на ринку України» за даними дослідження компанії Millward Brown. Продукція ТМ Sandora присутня на ринках 19 країн світу, а бренд задає тренди, дарує посмішки і завоював довіру мільйонів споживачів.

Про компанію PepsiСo

Споживачі щодня обирають продукти компанії PepsiCo більш ніж мільярд разів у понад 200 країнах та територіях в усьому світі. У 2020 році обсяг чистої виручки компанії PepsiCo склав понад 70 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфелю продуктів харчування та напоїв, який включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker, Tropicana та SodaStream.

Компанія випускає широкий асортимент смачних продуктів харчування і напоїв, включаючи 23 бренди, орієнтовні щорічні роздрібні продажі кожного з яких приносять більш ніж 1 мільярд доларів. Компанія PepsiCo прагне бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування і напоїв, керуючись принципом «Перемагати відповідально». Принцип «Перемагати відповідально» відображає наше прагнення до сталого розвитку на ринку та втілення цієї мети в усі аспекти нашої комерційної стратегії та брендів. Більше інформації на сайті www.pepsico.com.

Про PepsiСo в Україні

PepsiСo – один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв, представлена компаніями ТОВ «Сандора» і ПрАТ «Вімм-Білль-Данн Україна».

Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, «Хрусteam», Cheetos. PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша». Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua.