1. Головна

“Побачив? Прибери” — готуємось до найбільшої екологічної акції року

14.09.2021

PepsiCo_TakeAway_20210914.jpg

В Україні офіційно стартувала підготовка до Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» у 2021 році, що відбудеться за підтримки PepsiCo.

Цього року Україна вийде на масштабне прибирання 18 вересня о 10:00 у 24 областях. В акції візьмуть участь люди незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та формування культури чистоти. Долучитися до акції можна як волонтер, координатор, учасник та партнер. Більше деталей на сайті letsdoitukraine.org.

Організатор акції — Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» закликає приєднуватись до наявних локацій або робити свої, брати з собою засоби індивідуального захисту, рукавички, великі пакети для сміття, запросити родину та друзів.

Формати прибирань будуть різні:

• Колективні прибирання з сім’єю, друзями чи колегами на одній із локацій. За такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – достатньо велика для дотримання соціальної дистанції.
  • Індивідуальні прибирання вибраної вами забрудненої зони.
  • Цифрове очищення. Нову форму прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.
  • Картографування. Встановлюйте безкоштовний мобільний додаток “EcoHike” та відмічайте забруднені й очищенні території.

Зробимо Україну чистою разом!

Про PepsiСo в Україні

PepsiСo – один із лідерів українського ринку харчових продуктів та напоїв, представлена компаніями ТОВ «Сандора» і ПрАТ «Вімм-Білль-Данн Україна».

Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay’s, «Хрусteam», Cheetos. PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша». Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті
www.pepsico.ua.

«Let’s Do It Ukraine» – це Всеукраїнський молодіжний рух, який протягом 6-ти років активно діє у 24 областях України завдяки активістам, органам місцевого самоврядування, бізнесу та медіа. Проєктна діяльність організації вже об’єднала понад 2,5  млн учасників у всеукраїнських та локальних проєктах: Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», «Зробимо Україну чистою разом», Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest» та інших. Організація є частиною міжнародного руху «Let’s Do It World», який об’єднує 180 країн та понад 30 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети. Міжнародний рух «Let’s Do It World» є акредитованим партнером Програми ООН з навколишнього середовища.