1. Головна

Олександр Кисельов очолив PepsiСo Україна

29.04.2021

PepsiCo_Kiselevv_Preview_20210429.jpg

Київ, 28 квітня 2021 р. — Генеральним менеджером і старшим директором PepsiСo Україна призначений Олександр Кисельов. До цього Олександр Кисельов керував підрозділом компанії в Центральній Азії, де завдяки його високим професійним і лідерським якостям компанія досягла високих показників, в тому числі, двозначного зростання в категоріях, зростання частки ринку, трансформації моделі обслуговування торгових точок і відмінних результатів у роботі з бізнес-партнерами.

У PepsiСo Олександр Кисельов працює з 2015 року. До цього працював на керівних посадах в інших міжнародних компаніях.

На своїй новій посаді Олександр буде відповідати за прискорене зростання бізнесу компанії, забезпечення лідерства на ринку, подальше професійне зростання української команди, реалізацію програми PepsiCo зі сталого розвитку бізнесу.

«Для мене велика честь і відповідальність очолити нашу компанію в Україні в цей непростий час як для України, так і для всього світу. Радий можливості працювати з високопрофесійною українською командою PepsiCo, яка, незважаючи на зовнішні виклики, залишається вірною своїй місії дарувати посмішки споживачам, партнерам і співробітникам, робить нашу компанію Швидше, Сильніше і Краще», — прокоментував своє призначення Олександр Кисельов.

Олександру Кисельову 48 років, він здобув освіту в Open British University (напрямок - «Менеджмент») і Національній академії природоохоронного і курортного будівництва (Сімферополь). Вільно володіє українською, англійською та російською мовами.

Марек Томалак, який очолював PepsiCo в Україні з 2019 року, отримав підвищення і призначений віце-президентом категорії напоїв на східно-європейському ринку PepsiCo.

Про PepsiCo

Компанія PepsiCo радує споживачів смачними продуктами більш ніж у 200 країнах світу. У 2020 році обсяг продажів PepsiCo склав понад 70 млрд доларів США завдяки збалансованому портфоліо, включаючи продукцію Frito-Lay (снеки), Gatorade (спортивні та функціональні напої), Pepsi-Cola (газовані і негазовані напої), Quaker (зернові продукти і каші) , Tropicana (соки) і SodaStream (апарати для домашнього виробництва газованих напоїв). Компанія випускає широкий асортимент смачних продуктів харчування і напоїв, включаючи 23 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують мільярд доларів.

PepsiCo прагне бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування і напоїв, керуючись принципом «Перемагати відповідально». Він відображає наше бажання бути лідером на ринку, діючи відповідально у всіх аспектах бізнесу. Додаткова інформація про компанію - на сайті www.pepsico.com

Про PepsiСo в Україні

Компанія PepsiСo - один з лідерів українського ринку продуктів харчування і напоїв, представлена компаніями ТОВ «Сандора» та ПрАТ «Вімм-Білль-Данн Україна».

Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». У портфель компанії входять також газовані напої Pepsi®, 7UP®, Mirinda®, холодний чай Lipton Ice Tea®, питна вода «Аква мінералі». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's® і «Хрусteam». PepsiCo в Україні також займає міцні позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька» і дитячого харчування з брендом «Агуша». Додаткова інформація - на www.pepsico.ua