1. Головна
    1. Непрямі закупівлі
Ще |

Головна » Медіа » Новини

2 000 комплектів індивідуального захисту PepsiCo Україна передала для медичних працівників Київщини

04.06.2020

Допомога під час пандемії коронавірусу

В рамках своєї програми допомоги на боротьбу з коронавірусом компанія PepsiCo в Україні передала дві тисячі комплектів індивідуального захисту для медичних працівників в містах Вишневе та Вишгород – костюми, маски, респіратори та рукавички.

По тисячі комплектів отримали Вишнівська міська лікарня та Вишгородська центральна районна лікаря. Допомогу медичним установам передав керівник департаменту продажів компанії PepsiCo в Україні Віталій Стецюк: «Дякуючи злагодженій роботі всієї команди, PepsiCo в Україні щодня дарує посмішки споживачам з кожним шматочком та ковтком їх улюблених продуктів та напоїв, а також передає частину виробленої продукції та кошти на благодійність. У Київському регіоні від початку карантину ми передали вже понад 240 тонн своєї продукції на допомогу людям, які опинилися в скруті. Під час спалаху коронавірусу у Вишневому, коли цілі будинки опинилися в ізоляції, ми підтримали жителів молочною продукцією нашого виробництва у Вишневому. Сьогодні я радий передати також засоби індивідуального захисту медичним працівникам і особисто подякувати за їх самовіддану роботу».

PepsiCo та її благодійний фонд PepsiCo Foundation по всьому світові здійснюють кампанію щодо підтримки людей і місцевих громад, які зазнали негативних наслідків коронавірусу. PepsiCo зосередила зусилля на допомозі медичним працівникам і медичним установам, продуктовій підтримці малозабезпечених верств населення, що постраждали внаслідок пандемії.

В Україні компанія спрямовує понад 25 мільйонів гривень на придбання понад 16 тисяч комплектів індивідуального захисту для працівників охорони здоров'я (костюми, маски, респіратори, рукавички, бахіли) і спеціалізоване обладнання для лікарень у регіонах, де розташовані виробничі потужності та логістичні центри компанії. Програма реалізується за підтримки БФ «Благомай».

Благодійний фонд Благомай з 2012 року допомагає дітям позбавленим батьківського піклування, дітям з інвалідністю, дітям в дитячих будинках та інтернатах України в рамках освітніх, спортивних, гуманітарних та медичних програм. Під опікою фонду знаходяться більше 5000 дітей по всій Україні.

Про PepsiCo

Компанія PepsiCo радує споживачів смачними продуктами більш ніж в 200 країнах світу. У 2019 обсяг продажів PepsiCo склав понад 67 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, яке включає продукцію Frito-Lay (снеки), Gatorade (спортивні та функціональні напої), Pepsi-Cola (газовані і негазовані напої), Quaker (зернові продукти і каші) і Tropicana (соки). Компанія випускає широкий асортимент смачних продуктів харчування і напоїв, включаючи 23 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують мільярд доларів.

PepsiCo прагне бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування і напоїв, керуючись принципом «Перемагати відповідально». Він відображає наше бажання перемагати на ринку і діяти відповідально у всіх аспектах бізнесу.

Додаткова інформація на сайті – www.pepsico.com.

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo – один із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi®, 7UP®, Mirinda®, холодний чай Lipton Ice Tea®, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's® і «Хрусteam». PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні – на сайті www.pepsico.ua

Про PepsiCo Foundation

Глобальний фонд PepsiCo Foundation — заснований в 1962 році благодійний підрозділ компанії, який передає кошти в основні елементи стійкої продовольчої системи з метою підтримки благополуччя спільнот. Працюючи з некомерційними організаціями і експертами по всьому світу, ми зосереджені надавати допомогу в боротьбі з глобальною проблемою голоду, просувати відповідальне поводження з водою і відходами, а також підтримувати лідерство жінок в усіх сферах харчової промисловості. Ми прагнемо внести відчутний внесок у вирішення питань глобального значення через співпрацю з колегами в галузі, місцевими та міжнародними організаціями і нашими співробітниками.

Додаткова інформація про PepsiCo Foundation – на сайті www.pepsico.com/sustainability/philanthropy