1. Головна
    1. Непрямі закупівлі
Ще |

Головна » Медіа » Новини

PepsiCo Україна передала 8 000 комплектів індивідуального захисту та обладнання для медичних працівників у Києві та Одесі

29.05.2020

20200529100645_IMG_0159.JPG

В рамках своєї програми допомоги в боротьбі з коронавірусом компанія PepsiCo в Україні передала по чотири тисячі комплектів індивідуального захисту для медичних працівників у Києві та Одесі. Допомогу отримали Київський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Одеської ОДА та Одеська міська лікарня №3, яка також отримала нове медичне обладнання – біохімічний аналізатор.

У Києві допомогу медичній установі передав директор департаменту продажів PepsiCo Україна В’ячеслав Гнасєвич: «В Київському регіоні від початку карантину через українські благодійні організації ми передали вже понад 240 тонн своєї продукції на допомогу людям, які опинилися в тяжких життєвих обставинах. Сьогодні я радий передати також засоби індивідуального захисту медичним працівникам. Я переконаний, що спільним зусиллям медиків, відповідального бізнесу, держави та всього суспільства ми зможемо дати відсіч підступній хворобі».

PepsiCo та її благодійний фонд PepsiCo Foundation по всьому світові здійснюють кампанію щодо підтримки людей і місцевих громад, які зазнали негативних наслідків коронавірусу.

В Україні компанія спрямовує понад 25 мільйонів гривень на придбання понад 16 тисяч комплектів індивідуального захисту для працівників охорони здоров'я (костюми, маски, респіратори, рукавички, бахіли) і спеціалізоване обладнання для лікарень у регіонах, де розташовані виробничі потужності та логістичні центри компанії. Програма реалізується за підтримки БФ «Благомай».

Благодійний фонд Благомай з 2012 року допомагає дітям позбавленим батьківського піклування, дітям з інвалідністю, дітям в дитячих будинках та інтернатах України в рамках освітніх, спортивних, гуманітарних та медичних програм. Під опікою фонду 83 інтернатних заклади по всій Україні, це більше 5000 дітей.

photo_2020-05-29_13-06-48.jpg

photo_2020-05-29_13-07-14.jpg

20200529120301_IMG_0277.JPG

Про PepsiCo

Компанія PepsiCo радує споживачів смачними продуктами більш ніж в 200 країнах світу. У 2019 обсяг продажів PepsiCo склав понад 67 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, яке включає продукцію Frito-Lay (снеки), Gatorade (спортивні та функціональні напої), Pepsi-Cola (газовані і негазовані напої), Quaker (зернові продукти і каші) і Tropicana (соки). Компанія випускає широкий асортимент смачних продуктів харчування і напоїв, включаючи 23 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують мільярд доларів.

PepsiCo прагне бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування і напоїв, керуючись принципом «Перемагати відповідально». Він відображає наше бажання перемагати на ринку і діяти відповідально у всіх аспектах бізнесу.

Додаткова інформація на сайті – www.pepsico.com.

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo – один із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi®, 7UP®, Mirinda®, холодний чай Lipton Ice Tea®, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's® і «Хрусteam». PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні – на сайті www.pepsico.ua

Про PepsiCo Foundation

Глобальний фонд PepsiCo Foundation — заснований в 1962 році благодійний підрозділ компанії, який передає кошти в основні елементи стійкої продовольчої системи з метою підтримки благополуччя спільнот. Працюючи з некомерційними організаціями і експертами по всьому світу, ми зосереджені надавати допомогу в боротьбі з глобальною проблемою голоду, просувати відповідальне поводження з водою і відходами, а також підтримувати лідерство жінок в усіх сферах харчової промисловості. Ми прагнемо внести відчутний внесок у вирішення питань глобального значення через співпрацю з колегами в галузі, місцевими та міжнародними організаціями і нашими співробітниками.

Додаткова інформація про PepsiCo Foundation – на сайті www.pepsico.com/sustainability/philanthropy