1. Головна
    1. Непрямі закупівлі
Ще |

Головна » Медіа » Новини

PepsiCo Україна передала для миколаївських лікарень медичне обладнання та понад 3000 комплектів індивідуального захисту

27.05.2020

PepsiCo_Med_20200527

Компанія PepsiCo в Україні передала понад три тисячі комплектів індивідуального захисту для медичних працівників міста Миколаєва, а також два багатофункціональні монітори для Миколаївської обласної лікарні та комплекс сучасного дезінфікуючого прально-сушильного обладнання для Миколаївської міської лікарні № 3.

Допомогу медичним установам передав керівник виробничого комплексу PepsiCo в Миколаївській області, Артем Попєнов: «Завдяки підтримці наших споживачів, партнерів, акціонерів і відданій команді співробітників, наша компанія має можливість спрямовувати частину виробленої продукції та кошти на допомогу медичним працівникам і людям, що опинилися в складних життєвих обставинах через епідемію коронавірусу. Місія нашої компанії – дарувати посмішки з кожним ковтком та кожним шматочком нашої смачної продукції, як ніколи, важлива в нинішній час».

Всі закуплені засоби індивідуального захисту стерилізовані і підходять для захисту в амбулаторних, палатних, лабораторних та інших умовах медичних установ. Новий комплекс дезінфікуючого обладнання буде встановлено у Міській лікарні №3, яка є однією з приймаючих лікарень пацієнтів хворих на COVID-19 у місті Миколаєві. Такий комплекс здійснюватиме повний цикл обробки, дезінфекції та стерилізації всіх медичних виробів з текстилю. Монітори пацієнта встановлять у відділенні реанімації в Обласній лікарні в м. Миколаїв.

Голова Миколаївської ОДА Олександр Стаднік прокоментував подію: «Для позитивної динаміки в боротьбі з коронавірусом вкрай важливо мати і якісні засоби захисту для лікарів, і сучасну медтехніку. Успіх – це здобуток багатьох людей, які так чи інакше впливали, допомагали і підтримували. Вважаю, що у співпраці можна досягти найкращих результатів. Тому я щиро дякую компанії PepsiCo за те, що допомагає Миколаївщині у такі непрості часи та сподіваюся на подальшу продуктивну роботу разом».

Олександр Сєнкевич, міський голова зазначив: «Вкрай важливо у лікарні мати сучасне дезінфікуюче прально-сушильне обладнання для нормальної обробки як медичних захисних засобів, так і білизни. Нагадаю, що у третій лікарні створене сучасне відділення інтенсивної терапії, але для його комплексного функціювання не вистачало саме такого обладнання. Дякую PepsiCo за надійне партнерство і плече підтримки у важкі часи».

PepsiCo та її благодійний фонд PepsiCo Foundation по всьому світові здійснюють кампанію щодо підтримки людей і місцевих громад, які зазнали негативних наслідків коронавірусу. PepsiCo зосередила зусилля на допомозі медичним працівникам і медичним установам, продуктовій підтримці малозабезпечених верств населення, що постраждали внаслідок пандемії.

В Україні компанія спрямовує понад 25 мільйонів гривень на придбання понад 16 тисяч комплектів індивідуального захисту для працівників охорони здоров'я (костюми, маски, респіратори, рукавички, бахіли) і спеціалізоване обладнання для лікарень у регіонах, де розташовані виробничі потужності та логістичні центри компанії.

PepsiCo_Med_02_20200527

PepsiCo_Med_03_20200527

PepsiCo_Med_04_20200527

Про PepsiCo

Компанія PepsiCo радує споживачів смачними продуктами більш ніж в 200 країнах світу. У 2019 обсяг продажів PepsiCo склав понад 67 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, яке включає продукцію Frito-Lay (снеки), Gatorade (спортивні та функціональні напої), Pepsi-Cola (газовані і негазовані напої), Quaker (зернові продукти і каші) і Tropicana (соки). Компанія випускає широкий асортимент смачних продуктів харчування і напоїв, включаючи 23 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують мільярд доларів.

PepsiCo прагне бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування і напоїв, керуючись принципом «Перемагати відповідально». Він відображає наше бажання перемагати на ринку і діяти відповідально у всіх аспектах бізнесу.

Додаткова інформація на сайті – www.pepsico.com.

Про PepsiCo в Україні

PepsiСo – один із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi®, 7UP®, Mirinda®, холодний чай Lipton Ice Tea®, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's® і «Хрусteam». PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні – на сайті www.pepsico.ua

Про PepsiCo Foundation

Глобальний фонд PepsiCo Foundation — заснований в 1962 році благодійний підрозділ компанії, який передає кошти в основні елементи стійкої продовольчої системи з метою підтримки благополуччя спільнот. Працюючи з некомерційними організаціями і експертами по всьому світу, ми зосереджені надавати допомогу в боротьбі з глобальною проблемою голоду, просувати відповідальне поводження з водою і відходами, а також підтримувати лідерство жінок в усіх сферах харчової промисловості. Ми прагнемо внести відчутний внесок у вирішення питань глобального значення через співпрацю з колегами в галузі, місцевими та міжнародними організаціями і нашими співробітниками.

Додаткова інформація про PepsiCo Foundation – на сайті www.pepsico.com/sustainability/philanthropy