1. Головна
    1. Непрямі закупівлі
Ще |

Головна » Медіа » Новини

PepsiCo Україна перемогла одразу в двох номінаціях рейтингу якості управління репутацією

12.03.2020

Репутаційні активісти.jpg

PepsiCo Україна перемогла в номінаціях «Іміджевий капітал і КСВ» та «FMCG – Безалкогольні напої» рейтингу «Репутаційні активісти». Церемонія нагородження відбулася в рамках VI Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацію 5 березня в Києві.

Більше сотні незалежних експертів оцінили репутаційну стабільність, іміджевий капітал і КСВ, медійну активність, інноваційний підхід та якість антикризових комунікацій PepsiCo Україна та віддали компанії найвищі бали у зазначених номінаціях.

Експерти рейтингу «Репутаційні Активісти» високо оцінили соціальні та благодійні ініціативи PepsiCo в Україні, а також послідовність в управлінні репутацією компанії.

Загалом, за перемогу в рейтингу цьогоріч змагалися 700 компаній з 40 галузей.

Про компанію PepsiСo

Продукти компанії PepsiСo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2019 році обсяг продажів PepsiСo становив більш як 67 мільярди доларів США завдяки збалансованому портфелю, що включає продукцію Frito-Lay®, Gatorade®, Pepsi-Cola®, Quaker® і Tropicana®. Компанія випускає різноманітний асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, у тому числі 23 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.

Керуючись принципом PepsiСo «Перемагати відповідально», ми прагнемо бути світовим лідером з виробництва готових до вживання продуктів харчування та напоїв. Принцип «Перемагати відповідально» відображає наше прагнення до сталого розвитку на ринку та впровадження цієї мети в усі аспекти бізнесу.

Додаткова інформація — на сайті www.pepsico.com

Про PepsiСo в Україні

PepsiСo – один із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» і «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфеля компанії входять також газовані напої Pepsi®, 7UP®, Mirinda®, холодний чай Lipton Ice Tea®, мінеральна вода «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's® і «Хрусteam». PepsiСo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов’яночка», «Машенька» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiСo в Україні — на сайті www.pepsico.ua