1. Головна
Media_2.png
Ще |

Головна » Медіа » Новини

Новий смак сметани «Слов’яночка»

26.06.2018

n151.jpg

Бренд «Слов’яночка» представляє нову сметану в сучасній упаковці. Смачна новинка має м’який кисломолочний смак та ніжну вершковість, що припаде до смаку споживачам. Підтверджують це і дані дослідження: 69% опитаних українців відзначили, що нова сметана «Дуже смачна»*

«При виробництві сметани використовуються свіжі пастеризовані вершки найвищої якості та заквасочні культури провідних світових виробників заквасок. Процес виробництва відбувається на сучасному обладнанні від світових лідерів молочної галузі. Все це, а також професіоналізм персоналу, дає впевненість у стабільній якості кожної партії сметани» - розповіла Орися Німченко, голова правління ПрАТ «Вімм-Білль-Данн Україна».

А завдяки оновленому дизайну упаковки споживачі зможуть легко помітити новинку на полицях магазинів.

*За даними дослідження компанії Ipsos, що проводилося в лютому 2018 року в м.Київ та Харків.

Про компанію PepsiCo

Продукти компанії PepsiCo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2016 році обсяг продажів PepsiCo склав близько 63 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, що включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, зокрема 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.

В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» – фундаментальне переконання компанії в тому, що її успіх нерозривно пов'язаний зі сталим розвитком навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети та розширення прав і можливостей людей у всьому світі, дозволяє PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства та своїх акціонерів. Додаткова інформація про компанію – на сайті www.pepsico.com

Про PepsiCo в Україні

PepsiCo — один з лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» та «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфелю компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки» і «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's і ХрусTeam. PepsiCo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiCo в Україні – на сайті www.pepsico.ua