1. Головна

PepsiCo Україна — партнер бізнес-сніданку WELDI

01.06.2018

n118.jpg

PepsiCo в Україні продовжує підтримувати ініціативи, що допомагають відкривати нові можливості для кар’єрного розвитку жінок у світі бізнесу. 31 травня відбувся черговий бізнес-сніданок жіночого клубу WELDI в Американській торговельній палаті в Україні.

Цього разу своєю історією успіху та його секретами з учасницями заходу поділилася Олена Макеєва, голова Ради Директорів аудиторської фірми «Аксьонова та партнери», член GENEVA Group International, радник Міністра фінансів України. Олена розповіла як ефективно налагоджувати ділові контакти та дала корисні поради, що стануть у нагоді в повсякденному спілкуванні.

Наша компанія є активним учасником жіночого клубу WELDI, адже PepsiCo виділяє для себе підтримку жінок у бізнесі як пріоритетний напрямок соціальної діяльності. Зокрема, ми створюємо рівні умови та можливості для розвитку й кар’єрного зростання жінок. А 40% керівних посад в нашій компанії обіймають жінки.

Про компанію PepsiCo

Продукти компанії PepsiCo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2016 році обсяг продажів PepsiCo склав близько 63 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, що включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, зокрема 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.

В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» – фундаментальне переконання компанії в тому, що її успіх нерозривно пов'язаний зі сталим розвитком навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети та розширення прав і можливостей людей у всьому світі, дозволяє PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства та своїх акціонерів. Додаткова інформація про компанію – на сайті www.pepsico.com

Про PepsiCo в Україні

PepsiCo — один з лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» та «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфелю компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки» і «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's і ХрусTeam. PepsiCo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiCo в Україні – на сайті www.pepsico.ua