1. Головна

Головна » Медіа » Новини

Тепер ви краще знаєте PepsiCo: Олександр Корсун

18.04.2018

«Запорука наших перемог - у взаємній повазі до думок, досвіду, можливостей і способу життя різних людей», — говорить Олександр Корсун, головний інженер молочного виробництва PepsiCo.

В інтерв'ю для проекту «Тепер ви краще знаєте PepsiCo» Олександр розповідає про унікальний досвід роботи в компанії, власну мотивацію та значення командної роботи у досягненні успіху. Як отримувати задоволення та насолоду від результатів своєї праці — читайте в його розповіді нижче.

Чим Ви займаєтесь у PepsiCo?

Я працюю головним інженером київського виробництва PepsiCo. До моїх обов’язків входять своєчасна і гарна технічна підготовка виробництва, ремонт і модернізація устаткування для забезпечення його безаварійної та ефективної роботи. Все це є однією з передумов безпеки та якості нашої продукції.

Чим Ви займалися до того, як стали частиною команди PepsiCo?

Моя доля пов’язана із PepsiCo вже впродовж тринадцяти років. У далекому 2005 році я прийшов на посаду головного інженера у компанію «Вімм-Білль-Данн», що згодом увійшла до складу PepsiCo. Я пишаюся тим, що ми разом розвиваємося та зростаємо впродовж всіх цих років. А ще раніше я працював у компанії, з якою разом ми реалізували проект з будівництва буквально у «чистому полі» заводу з виробництва маргарину. Досвід таких масштабних проектів згодом знадобився мені у PepsiCo.

Що приваблює Вас у робочій атмосфері PepsiCo?

Це атмосфера чесності, послідовності та справедливості. Я певен, що запорука наших перемог — у взаємній повазі до думок, досвіду, можливостей і способу життя різних людей. Різноманітність і залучення — це стиль роботи PepsiCo.

Яким зі своїх проектів у PepsiCo Ви пишаєтесь найбільше?

Насправді, ми постійно знаходимося у русі, вдосконалюючи роботу компанії у найрізноманітніших напрямках. За останні декілька років було впроваджено безліч проектів як з розвитку інфраструктури підприємства, так і зі збільшення обсягів й асортименту молочної продукції. Особлива гордість — це великі проекти з удосконалення технологій при виробництві сиру та питного молока. Ця наша робота була визнана PepsiCo як кращий проект з підвищення продуктивності у категорії «молочні продукти» в 2014-році.

Як би Ви сформулювали своє кредо в PepsiCo?

У своїй роботі я керуюся декількома важливими принципами. По-перше, кожен день дізнавайся щось нове, будь відкритим для отримання нових знань і досвіду. По-друге, мисли креативно, бо творчість робить результат будь-якої діяльності унікальним і дає відчути себе щасливим від самого процесу. По-третє, уникай стереотипів, тому що вони обмежують можливості, а результати праці робляться однотипними і представляють мало цінності для оточуючих.

Якби Ви були одним із продуктів PepsiCo, то яким саме?

Це був би дитячий сирок «Слов’яночка» з ваніліном — для мене це смак дитинства. Завжди беру його в магазині. Адже беззаперечна якість та смак продукції PepsiCo — це частина моєї роботи, а в ній я впевнений на всі 100%.

Поділіться своїми найближчими кар’єрними планами.

Як головний інженер я багато уваги приділяю постійному навчанню. Розвиток та вдосконалення виробництва і своїх власних навичок — це взаємопов’язані речі, які впливають на бізнес компанії загалом.

Яку частину своєї роботи Ви вважаєте найкращою?

Найкраща частина моєї роботи — це реалізація проектів з удосконалення виробництва та інфраструктури. Я завжди пам’ятаю: треба шукати найкраще рішення чи вихід з ситуації. А надихає усвідомлення того, що в цьому завжди допоможе наша дружна команда PepsiCo — це справжні професіонали, майже родина. У такій атмосфері кожен знайде підтримку та допомогу в досягненні поставлених цілей. Тому я й щасливий приходити на роботу!

Про компанію PepsiCo

Продукти компанії PepsiCo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2016 році обсяг продажів PepsiCo склав близько 63 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, що включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, зокрема 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.

В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» – фундаментальне переконання компанії в тому, що її успіх нерозривно пов'язаний зі сталим розвитком навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети та розширення прав і можливостей людей у всьому світі, дозволяє PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства та своїх акціонерів. Додаткова інформація про компанію – на сайті www.pepsico.com

Про PepsiCo в Україні

PepsiCo — один з лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» та «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфелю компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки» і «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's і ХрусTeam. PepsiCo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiCo в Україні – на сайті www.pepsico.ua