1. Головна

«Тепер ви краще знаєте PepsiCo». Олена Бачинська

09.02.2018

PepsiCo_quotation_fb_BachynskaNew.png

Олена Бачинська, провідний юрисконсульт із корпоративних питань, розповідає про свій кар’єрний шлях у компанії PepsiCo. У чому особливість роботи юрисконсульта, від чого залежить особиста продуктивність та який унікальний досвід здобула Олена за час роботи в компанії — дізнавайтеся з її розповіді для проекту «Тепер ви краще знаєте PepsiCo».

Розкажіть, як розвивалась Ваша кар’єра в PepsiCo?

Я починала в 2000 році з посади юриста на підприємстві «Вімм-Білль-Данн», яке згодом у 2011 році стало власністю компанії PepsiCо. Працюючи юрисконсультом, я здійснювала підтримку всіх напрямів молочного бізнесу. А з 2011 року основна частина моєї роботи полягає у вирішенні питань, пов’язаних з маркетингом, інтелектуальною власністю та корпоративною діяльністю наших господарських товариств.

Що допомагає Вам вставати на роботу вранці?

Прокидатися мені допомагає думка про те, що на роботі на мене чекає дружній, злагоджений колектив та цікаві завдання, над якими хочеться працювати. Багато залежить від атмосфери на робочому місці. У нас в PepsiCo вона дуже сприятлива та творча, тож і на роботу йдеш із задоволенням. Повірте, це досить важливо, враховуючи, що прокидаюсь я рано.

Яким власним проектом Ви пишаєтеся найбільше?

Одним із найскладніших та водночас найцікавіших проектів, над якими я працювала, стало об’єднання 3-х юридичних осіб молочного бізнесу PepsiCo в Україні. Це був унікальний досвід — майже одиничний в Україні.

Що найцікавіше у Вашій роботі?

Найцікавіше — це спілкування з колегами та партнерами, адже завжди дізнаєшся стільки нової інформації. Особливо плідною для мене є співпраця з колегами з маркетингу. Завдяки їм я постійно розширюю свою професійну експертизу та кругозір.

Яка Ваша наступна ціль в PepsiCo?

Зараз я працюю над одним дуже важливим та великим проектом в компанії, що триває вже декілька років. Тож його успішне завершення і є моєю найближчою ціллю. В компанії, як наша, безліч можливостей проявити та реалізувати себе, адже задачі та проекти, з якими доводиться працювати, такі ж масштабні, як і сама компанія.

Назвіть найважливіший урок у Вашій кар’єрі

Не відступати передчасно і завжди шукати найкраще рішення — тільки так можна досягти успіху.

Які Ваші улюблені бренди PepsiCo?

Мої улюблені — це «Слов’яночка» та «Машенька». Дуже люблю наші молоко й сметану, які мені смакують найкраще. А охолоджений десерт з какао «Машенька» — просто смакота, зовсім як шоколадне морозиво.

Закінчіть речення: «Я пишаюся своєю роботою в PepsiCo, тому що...»

...відчуваю себе частиною глобальної компанії, причетною до втілення значущих проектів.

Про компанію PepsiCo

Продукти компанії PepsiCo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2016 році обсяг продажів PepsiCo склав близько 63 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, що включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, зокрема 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.

В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» – фундаментальне переконання компанії в тому, що її успіх нерозривно пов'язаний зі сталим розвитком навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети та розширення прав і можливостей людей у всьому світі, дозволяє PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства та своїх акціонерів. Додаткова інформація про компанію – на сайті www.pepsico.com

Про PepsiCo в Україні

PepsiCo — один з лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв, представлена компаніями «Сандора» та «Вімм-Білль-Данн Україна». Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфелю компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки» і «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's і ХрусTeam. PepsiCo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiCo в Україні – на сайті www.pepsico.ua