1. Головна
Media_2.png
Ще |

Головна » Медіа » Новини

PepsiCo Україна встановила систему очищення питної води в Привільненській спеціалізованій школі-інтернаті

01.02.2018

DSC_0140.JPG

Проблема дефіциту чистої питної води актуальна в Україні, як і в усьому світі. За даними ВООЗ, близько 80% захворювань викликані вживанням неякісної води. Тому доступ до очищеної води особливо важливий, коли мова йде про дітей.

Щоб покращити ситуацію, компанія PepsiCo в Україні в рамках глобальної корпоративної стратегії «Відповідально до мети» реалізує соціальну програму «Чиста вода».

Четвертий завершальний проект 2017 року в Миколаївському регіоні компанія реалізувала в Привільненській спеціалізованій школі-інтернаті Баштанського району, віддаленній від обласного центру.

У день відкриття установки 31 січня 2018 року представники компанії також передали підопічним інтернату сокову продукцію та фірмові подарунки.

«Сьогодні у нас живуть і навчаються дев'яносто дві дитини з особливими потребами. Серед них дев'ять першокласників, четверо сиріт, двоє дітей-інвалідів та троє дітей, позбавлених батьківського піклування. Всі наші підопічні потребують хороших умов проживання та наявності чистої питної води, на якій ми готуємо для них їжу», - прокоментувала Гордієнко Олена, в. о. директора Привільненської спеціалізованої школи-інтернату.

Варто відзначити, що це вже 30-та установка системи очищення питної води в Миколаївській області, встановлена ​​компанією в дитячому спеціалізованому закладі, розташованому далеко від обласного центру.

«PepsiCo Україна веде активну соціальну діяльність в місцях присутності своїх підприємств. Два заводи компанії знаходяться в Миколаївській області, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб покращити якість життя місцевої громади», - розповів Сергій Макаренко, директор департаменту зі зв'язків з органами влади та громадськістю PepsiCo в Україні.

DSC_0177.JPG

Про проект

PepsiCo реалізує соціальну програму «Чиста вода» в Україні з 2013 року. За цей час компанія забезпечила доступом до чистої питної води майже 3 700 дітей в Миколаївському регіоні, а також 300 дітей в Київській області, яку підключили до проекту в 2017 році.

Про компанію PepsiCo

Продукти компанії PepsiCo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2016 році обсяг продажів PepsiCo склав близько 63 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, що включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, зокрема 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.

В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» – фундаментальне переконання компанії в тому, що її успіх нерозривно пов'язаний зі сталим розвитком навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети та розширення прав і можливостей людей у всьому світі, дозволяє PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства та своїх акціонерів. Додаткова інформація про компанію – на сайті www.pepsico.com

Про PepsiCo в Україні

PepsiCo є одним із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв. Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфелю компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки» і «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's і ХрусTeam. PepsiCo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiCo в Україні – на сайті www.pepsico.ua