1. Головна

PepsiCo Україна нагородила «Еко-школу року» в Вишневому

18.12.2017

main.JPG

14 грудня Вишнівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 отримала звання «Еко-школа року». Саме вона зайняла перше місце в рейтингу шкіл з найефективнішими екопроектами, а також перемогла в марафоні роздільного збору відходів School Recycling.

Даний проект був запущений в місті Вишневому компанією PepsiCo Україна спільно з громадською організацією Let's do it, Ukraine в жовтні 2017 року. У марафоні, що тривав 3 місяці, брали участь всі школи Вишневого. Переможець отримав почесний кубок, а всі учасники - баки для роздільного збору відходів від PepsiCo Україна.

«PepsiCo в Україні планомірно реалізує стратегію сталого розвитку «Відповідально до мети», найважливішою частиною якої є турбота про навколишнє середовище. Ми допомагаємо виховувати у дітей відповідальне ставлення до природи. Впевнені, що наш проект по впровадженню роздільного збору відходів посприяє досягненню цієї мети», - говорить Наталія Фесюн, менеджер зі зв'язків з органами влади та громадськістю PepsiCo Україна.

Проведення проекту також підтримали: Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти та виконавчий комітет міськради м.Вишневе.

Про компанію PepsiCo

Продукти компанії PepsiCo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2016 році обсяг продажів PepsiCo склав близько 63 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, що включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, зокрема 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.

В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» – фундаментальне переконання компанії в тому, що її успіх нерозривно пов'язаний зі сталим розвитком навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети та розширення прав і можливостей людей у всьому світі, дозволяє PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства та своїх акціонерів. Додаткова інформація про компанію – на сайті www.pepsico.com

Про PepsiCo в Україні

PepsiCo є одним із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв. Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфелю компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки» і «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's і ХрусTeam. PepsiCo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» та дитячого харчування з брендом «Агуша».

Додаткова інформація про компанію PepsiCo в Україні – на сайті www.pepsico.ua