1. Головна

Головна » Медіа » Новини

«Поділися турботою» разом з компанією PepsiCo в Україні

19.12.2016

У рамках довгострокового співробітництва з міжнародним благодійним фондом «Таблеточки» напередодні Нового року бренд дитячого харчування «Агуша» компанії PepsiCo в Україні запускає акцію «Поділись турботою», в результаті якої передасть кошти на закупівлю необхідного обладнання для підопічних відділення інтенсивної хіміотерапії лікарні «Охматдит» .

Акція «Поділися турботою» починається 19 грудня і триватиме до середини січня. Кожен зможе приєднатися до акції і стати причетним до великої доброї справи. На офіційному сайті «Агуша» https://agusha.com.ua/ можна буде створити та відправити через соцмережі новорічну вітальну листівку, щоб порадувати близьку людину та залучити до акції якомога більше небайдужих людей.

Кожне побажання перетвориться на грошовий еквівалент – матеріальна допомога буде надана підопічним фонду для придбання і передачі лікарні «Охматдит» приліжкових фільтрів Imugard III PL для видалення лейкоцитів із тромбоконцентрату. Ця сума дозволить забезпечити відділення інтенсивної хіміотерапії фільтрами на три місяці.