1. Головна
Media_2.png
Ще |

Головна » Медіа » Новини

Німченко Орися призначена головою правління «Вімм-Біль-Данн Україна»

13.06.2015

_ARS0553.jpg

Головою правління ПРаТ «Вімм-Біль-Данн Україна», яке входить до групи компаній PepsiCo, призначена Орися Німченко, керівник молочного виробництва. Андрій Наумов, який раніше займав посаду голови правління, продовжить кар'єру в PepsiCo в іншій країні.

Орися Німченко — фахівець з великим досвідом у молочній галузі, за її за плечима 30 років роботи на Київському молочному заводу 3, з яких більше 9 років — на посаді керівника виробництва.

«Вімм-Білль-Данн Україна» приєднався до сім'ї PepsiCo в 2011 році. До складу підрозділу входить два найбільших спеціалізованих підприємства з переробки молока: у місті Вишневому Київської області та місті Харкові. Завод у Вишневому в 2015 році було визнано кращим молочним виробництвом PepsiCo в Європі. В Україні PepsiCo виробляє молочну продукцію під торговими марками «Диво», «Слов'яночка», «Машенька», «Смачненько», «Ромол», «Агуша». Торгові марки займають лідируючі позиції у своїх категоріях.