1. Головна
  2. Про компанію
    1. Історія PepsiCo
    2. PepsiCo в Україні
    3. Місія та бачення компанії
    4. Цінності та філософія
    5. Наші лідери
    6. Кодекс поведінки
    7. Телефон довіри
    8. Контакти
  3. Відповідально до мети
    1. Продукти
    2. Планета
    3. Люди
  4. Бренди
    1. Напої
    2. Соки
    3. Молочна продукція
    4. Снеки
    5. Дитяче харчування
  5. Медіа
    1. Новини
    2. Контакти для ЗМІ
  6. Кар'єра
    1. Чому варто працювати у PepsiCo
    2. Вакансії
  7. Закупівлі
    1. Прямі закупівлі
    2. Непрямі закупівлі
Search PepsiCo
Media_2.png
Поділитися:
Ще |

Головна » Медіа » Новини

Два українських завода PepsiCo стали переможцями конкурсу кращих виробництв PepsiCo в Європі

08.06.2015

Изображение 010.jpg
Цього року в результаті щорічного оцінювання PepsiCo українські заводи Миколаїв ПК-2 і завод із виробництва молочних продуктів у місті Вишневому визнані кращими потужностями компанії на території Європи. Миколаїв ПК-2 завоював нагороду в категорії «Соки та напої», а завод у Вишневому — в категорії «Молочні продукти».

Окрім суворого дотримання високих стандартів якості, здобути перемогу українським заводам допомогли високий професіоналізм їх працівників і модернізація виробництва.

Фото (27).JPG
Ключова особливість заводу Миколаїв ПК-2 — випуск продукції в трьох типах упаковки: Тетра Пак, асептичний ПЕТ і карбонизовані напої в ПЕТ. Виробництво високоавтоматизована -—автоматичний купаж, система збору даних. На заводі використовуються цукрові силоси і система фільтрації цукрового сиропу. Завод оснащений за останнім словом техніки, що забезпечує високу якість продукції. Також працює установка з очищення стічних вод, завдяки чому тільки 1,5% відходів потрапляють на звалище, все інше переробляється. Намагаючись зробити виробництво більш екологічним, енергоспоживання на виробництві за останні п'ять років було зменшено на 27%, а використання води - на 29%.

Впроваджені на виробництві в місті Вишневому інновації дозволяють використовувати сировину максимально ефективно, а нова система водопідготовки поліпшила якість використовуваної у виробництві води. Модернізація заводу забезпечила високі результати якості готової продукції — 100%, а також сприяла підвищенню ефективності в охороні праці (індекс травматизму зменшився на 65%) та виробництві: споживання води скоротилося на 16%, а енергії - на 4%.